За нас

Ню Вита е най-голямата ветеринарна клиника предлагаща и хотел за домашни любимци в североизточните райони на гр. София.

За нас - Ветеринарна клиника "New Vita"
Семейство с домашен любимец - Ветеринарна клиника "New Vita"

Защо да ни се доверите?

Разполагаме със специалисти обхващащи различни сфери на ветеринарната медицина, които са придобили квалификации в престижни университети. При нас можете да се възползвате от комплексна диагностика, съвременни методи на лечение, смели интериорни решения, даващи на вас и на вашето любимче спокойствие и сигурност .

Кучета и котки - Ветеринарна клиника "New Vita"
Куче и котка - Ветеринарна клиника "New Vita"

За нас качественото обслужване е от изключителна важност. Тук при нас ще срещнете млади и амбициозни ветеринарни лекари, които работят в приятна приятелска атмосфера. Разполагаме с лаборатория, в която се извършват разнообразни диагностични изследвания, ехограф, рентен, отделения за стационарно лечение на незаразно и заразно болни пациенти, хотел за животни, груминг салон. В нашата съвременно оборудвана хирургична зала нашите хирурзи се справят със сложи хирургични случаи. Извършваме коремни, ортопедични, стоматологични, мекотъканни, онкологични, козметични операции. В нашите отделения за лечение на кучета и котки от инфекциозни заболявания, реанимация и отделение за лечение на вътрешни болести са спасени хиляди живота.

Освен лечение на голям брой заболявания ние отдаваме голямо значение и на профилактиката и обучението на стопани.Осигурете най-добрите медицински грижи на своят любимец. Доверете ни се.

За нас снимка на куче - Ветеринарна клиника "New Vita"

Нашите ценности

Иконка за доверие - Ветеринарна клиника "New Vita"

Доверие

Съществуването и развитието ни на пазара на ветеринарните услуги е следствие на дългогодишното доверие изграждано в нашите клиенти. Можем да кажем, че то е безценният мотор задвижващ нашата клиника.

Честност - Ветеринарна клиника "New Vita"

Честност

Тя седи в основата на взаимоотношенията ни с нашите клиенти. Винаги се стремим да казваме истината и да бъдем коректни при изпълнението на задълженията си.

Качество - Ветеринарна клиника "New Vita"

Качество

В екипа знаем че качествената услуга е симбиоза от много фактори над , които постоянно работим, за да можем да бъдем удовлетворени в края на работният ден.

иконка за Любов - Ветеринарна клиника "New Vita"

Любов

Единствено любовта към животните може да бъде в основата на тази тежка професия. Всеки от екипа усеща любов на пациентите ни към нас, когато сме им помогнали да превъзмогнат заболяванията си.

Срещнете специалистите, които ще се погрижат за вашия домашен любимец

Галерия

Последвайте ни в Instagram и Facebook

Бяло куче във Ветеринарна клиника "New Vita" Две кучета в операционнаВетеринарни лекари и кучеКуче по време на оперцияЕкип на Ветеринарна клиника "New Vita" Жена прегръщаща бяла котка
Бързо набиране