Хотел за кучета иконка - Ветеринарна клиника "New Vita"

Хотел за кучета

Иконка за времетраене - Ветеринарна клиника "New Vita"
24 часа

Ние от “Ню Вита” знаем, колко важно за вас е да намерите подходящо място, за да оставите вашият любимец за временен престой. През изминалите 10 години натрупахме богат опит в тази сфера. Нашата цел е да направим вашата почивка спокойна и незабравима, знаейки че оставяте любимецът си в сигурни ръце.

Какво предлагаме в Хотел за кучета Ню Вита?

 • Два пъти на ден разходки на повод, като продължителността им е съобразена с размера и темперамента на госта. Животните нямат контакт с други животни. За нас сигурността и здравето са на първо място. Стараем се разходките да са между 15 и 30 минути.
 • Грижите за всички посетители на хотел “Ню Вита” се полагат от ветеринарни техници. При най-малкият възникнал проблем се съобщава на собственика и дежурните ветеринарни лекари.
 • Помещенията за настаняване на кучета са чисти, климатизирани и безопасни вътрешни боксове.
 • Комфортна атмосфера.
 • Чисти легълца, купи и постелки, които ежедневно се почистват. За да се почувства вашето куче веднага като у дома си ние ви съветваме да донесете личните му вещи-постелка, одеало, възглавница и играчки. Това осигурява допълнително спокойствие и комфорт, като не се приспада от цената за престоя.
 • Индивидуална грижа и занимания.
 • Изхранването е със суха храна, но препоръчително е, за да няма рязка промяна в хранителният режим и последващи гастроинтестинални проблеми, Вие да осигурите храната на вашето куче. 
 • По време на престоят на животните при нас собствениците могат да се възползват от специални отстъпки за закупуване на аксесоари, храни и услуги.

Цената за престой се определя в зависимост от размера и килограмите на животното и включва настаняване в съответно помещение, суха храна, вода, грижи и разходки.

Не се приемат агресивни животни. Ако изпитваме затруднения при обслужване на вашето куче ще бъдете своевременно информирани и кучето ще трябва да бъде изведено  от хотела.

Персоналът не носи отговорност ако:

 • Вашето куче постоянно лае и има промяна в гласа при напускане на хотела (прегракнало е).
 • Кучето се самонарани. Някой кучета се опитват да прегризат решетката на вратата и по този начин си нараняват зъбите и устната кухина. 
 • Кучето си унищожи играчките, постелките и погълне част от тях.
 • Откаже да се храни.
 • По време на разходка си нарани част от тялото.
 • Си изяде част от нагръдника или кайшката. 
 • Избяга поради използването на неподходящи нашийници и нагръдници. Много често се водят кучета със силно разширени приспособления за разходки. Моля да ни предоставяте подходящи приспособления, които са съобразени с размера на вашето куче. 

В какво се настаняват кучетата?

Нашият хотел разполага с вътрешни боксове за кучета. Те биват два размера:

Стандартни боксове със широчина 110-120 см./ дълбочина 160 см. /височина 140 см

ВИП двойни боксове със широчина 220 см./дълбочина160 см./ височина 140 см. Моля попитайте за цената на ВИП боксовете.

Всеки бокс е снабден с сифон, в който да попаднат разлята вода или урина и по този начин да се запази сухо вашето куче.

Приемаме гризачи, порове, чинчили и птици на хотел. По време на престоя си те обитават собствените си клетки. В цената за тях се включват храна, сено, постеля, вода и грижи.

Как да резервирам хотел за кучета?

За да направите резервация в нашия хотел е необходимо предварително записване и капариране на нощувките. 

 • Капарото е в размер на 50 лева или предплащане на нощувките, ако сумата не надвишава 50 лева. Капарото може да бъде платено по банков път или на място в обекта. 
 • Капарото важи за дадената резервация и не може да се ползва за следващи дати, ако не успеете да доведете домашният си любимец.
 • Ако се откажете да ползвате услугата капарото НЕ ви се връща. Моля, прочетете и условията за настаняване на животни.

Условия за настаняване на животни в хотел “Ню Вита”.

Настаняват се само здрави, ваксинирани и обезпаразитени животни.

При настаняването задължително предоставяте паспорта на вашият любимец, за да удостоверите последните дати на ваксинация и обезпаразитяване. Имайте предвид, че незаверени от ветеринарен лекар ваксини и обезпаразитявания се считат за неизвършени от лекар и се правят на място в клиниката при прием на животното.

От дата на последната ваксинация не трябва да са изминали повече от 12 месеца

От дата на последното обезпаразитяване не трябва да са изминали повече от 30 календарни дни.

Препоръчително е кучетата да имат поставен микрочип и поставена ваксина за инфекциозен трахеобронхит.

Бездомни животни се настаняват след задължително тестуване за инфекциозни заболявания и обезпаразитяване.

Всички животни трябва да бъдат с нашийник, препоръчително и с нагръдник. Поводи не са ни ниеобходими.

Малки кучета без поставена последна ваксина се настаняват в индивидуални клетки и не се извеждат на разходка. При всяко малко куче има голям риск от развитие на вирусни инфекции, за което хотелът не носи отговорност. 

При показване на всякакви здравословни отклонения се сигнализира на дежурен ветеринарен лекар  и се предприемат съответните мерки.

Освобождаването на хотелът през делнични дни е до 14.00 часа, ако животното бъде взето по - късно се заплаща ''Такса Късно Освобождаване'', която е 15 лева. Събота работното време на клиниката е до 17.00, а неделя до 16.00 часа. Тогава тази такса не се начислява. През почивните дни вземането на гости от хотела става до 30 мин. преди края на работния ден. 

При престой над 10 дни се прави 10 процента отстъпка от цялата сума.

По време на официални празници хотел за кучета и котки “Ню Вита” работи с намалено работно време. Моля да се информирате за работното време в периода на настаняване и напускане.

Издаване на животни след работно време не се практикува.

По-време на престоя можете да се възползвате от специални здравни и разкрасителни процедури на промо цени.

Плащане на цялата сума се осъществява при приема на госта.

При настаняване на две животни в едно и също помещение от един и същи вид ползвате 20% отстъпка от цялата сума.

При настаняване на две животни в различни помещения, отстъпката от 20 % се начислява животното с по-малката сума.

Ако на животното трябва да се дават лекарства през устата или да се поставят инжекции (инсулин и др.), то манипулациите се заплащат отделно според ценоразписа на клиниката.

Хотел за кучета Ню Вита-цени

Цената на хотелската услуга, която ще заплатите включва:

 • разходки-два пъти на ден на повод. Кучетата не се пускат свободно да бягат.
 • два пъти изхранване със суха храна. Предлагаме суха храна, но винаги съветваме собствениците да осигурят сами храната на своя любимец, за да се елиминира възможността за стомашно-чревни проблеми.
 • два пъти на ден почистване и дезинфекция на  помещението.

Цените се определят спрямо типът на помещението, в което се настанява гостът и от неговото тегло.
Може да последвате линка и разберете какви са актуалните цени, или да позвъните на 0899 52 53 55, за повече информация. Молим ви предварително да се запознаете с нашите изисквания по настанява на гости в нашият хотел за кучета Ню Вита от сайта ни, и ако все още имате допълнителни въпроси да се свържете с нас.
Срещу допълнително заплащане можем да се погрижим за красотата на вашият любимец. Имайте предвид, че ДАВАНЕТО НА ЛЕКАРСТВА на хронично болни животни не е Хотелска услуга и се заплаща допълнително.
Цената НЕ включва изхранване с консерви, грижи за козината. За всички хотелски гости се грижат нашите асистентки. Ако на вашият любимец трябва да му бъдат давани лекарства то той НЕ МОЖЕ да се възползва от стандартната ни хотелска такса, а заплаща такса даване на лекарства. Тази манипулация се извършва от ветеринарен техник или лекар.
Такса даване на лекарства е 9 лева на прием, независимо от броя лекарствени препарата, т.е ако само сутрин трябва да се дават лекарства таксата е 9 лева, но ако има и вечерен прием то таксата е 18 лв.

ВИП УСЛУГИ

Изпращане на снимков материал и видео клипчета до три пъти по време на престоя на вашият любимец само срещу 50 лева.
Изпращане на снимки и клипчета до 6 пъти по време на престоя 100 лева такса.

Трябва ли да кучето да е ваксинирано?

Да. Не се настаняват животни, които на покриват здравните изискванията записани в условията за настаняването. Нашите лекари преди да бъдат настанени всички животни проверяват наличната документация (паспорт). Ако нещо не е изпълнено по условията за настаняване се прави на място в клиниката срещу допълнително заплащане.

Какво е включено в нощувката на кучето?

Включва ползване на всички налични легла, постелки, играчки, два пъти на ден разходки на повод, изхранване със суха храна. Два пъти на ден почистване и дезинфекция на бокса. Всяко куче се настанява в самостоятелен бокс и при разходка се извежда самостоятелно. При разходка се избягва контакта с други кучета.

Какво не е включено в цената?

В цената не са включени разресване, къпане, изхранване с мека храна (паучове, консерви, даване на лакомства и др.), даване на таблетки и поставяне на инжективни лекарствени средства.

Отопляват ли се помещенията?

Да. В помещенията има работещи климатици и вентилационна система.

Бързо набиране