Хотел за котки иконка - Ветеринарна клиника "New Vita"

Хотел за котки

Иконка за времетраене - Ветеринарна клиника "New Vita"
24 часа

Хотел за котки “Ню Вита” е естественият избор на любителите и собствениците на котки, които търсят качествена услуга. Не само, че предлагаме най-доброто настаняване, но също така имаме и най-грижовният персонал, които с нетърпение очаква да се погрижи за вашият любимец. При нас вашите котки ще се чувстват обичани и спокойни.

В какви помещения се настаняват котките?

За да бъдат вашите котки максимално защитени и да се чувстват спокойно и уютно сме изградили малки стаички, разделени с алуминиева дограма. В помещенията има зона за драскане на нокти и зона за почивка. Всяка една  стаичка е снабдена с цял арсенал от играчки и катерушки,  собствено легло, мека подова постелка, купички за хранене, драскалка за нокти и съд за тоалетна. Помещенията са слънчеви, светли и просторни. За да се почувстват максимално бързо като у дома, ние насърчаваме собствениците да носят любимите предмети, играчки, одеала или легла на своите котки.

Почистването на постелките, леглата, тоалетната, миенето на съдове и дезинфекцията на пода се извършват сутрин и вечер.

След освобождаване на помещението то преминава през пълна дезинфекция. 

По време на престоя в нашият хотел, за да останете вие и вашият любимец доволни, ние ви гарантираме, че то ще бъде редовно гушкано и разигравано с подходящи играчки. 

За по-голяма сигурност сме осигурили и видеонаблюдение. След предварителна уговорка с персонала можете да получавате снимки и видеоклипчета.

Информация за състоянието на вашето коте може да получите между 12.00 и 14.00 часа от Плами и Криси.

С какво се изхранват котките?

По време на престоя ние осигуряваме изхранване със суха храна. Можем срещу допълнително заплащане да разнообразим менюто на вашето коте с паучове, консерви, супи и други глезотии. Ако вашето коте се храни със специална диетична храна вие трябва да осигурите храната му.

С цел да се намалят проявите на гастроинтестинални проблеми  и да се елиминира отказа от изхранване с новата храна, ние винаги препоръчваме да си осигурите ежедневната храна на вашето коте, защото най-добре познавате неговите предпочитания.

Приемате ли котки, на които им се дават лекарства?

Да. Тази услуга се заплаща допълнително. Персоналът се състои от ветеринарни техници. Към нашият хотел има ветеринарна клиника. Само по време на престоят на вашето коте  в нашият хотел, вие можете да се възползвате от специалните ни отстъпки от прегледи и изследвания. Също така в нашият груминг салон можем да се погрижим за красивият му външен вид на промо цени.

Стресират ли се котките, когато са на хотел?

Първият ден винаги е стресиращ за притеснителните котки. Затова и контакта на персоналът с тях ще бъде за кратко. Ние ще ги оставим да се отпуснат в новата си среда. Някои отказват да се хранят. Това ние няма как да контролираме, затова насърчаваме стопаните да носят храната, която котето яде в домашни условия. Ако котето откаже да се храни повече от 48 часа ние ще ви информираме.

Как да резервирам хотел за котки?

За да направите резервация в нашия хотел е необходимо предварително записване и капариране на нощувките. 

Капарото е в размер на 50 лева или се предплащат на нощувките, ако сумата не надвишава 50 лева. Капарото може да бъде платено по банков път или на място в обекта. 

Капарото важи за дадената резервация и не може да се ползва за следващи дати, ако не успеете да доведете домашният си любимец. 

Ако се откажете да ползвате услугата капарото НЕ се връща. Моля, прочетете и условията за настаняване на животни.

Условия за настаняване на животни в хотел “Ню Вита”

Настаняват се само здрави, ваксинирани и обезпаразитени животни.

При настаняването задължително предоставяте паспорта на вашият любимец, за да удостоверите последните дати на ваксинация и обезпаразитяване. Имайте предвид, че незаверени от ветеринарен лекар ваксини и обезпаразитявания се считат за неизвършени от лекар и се правят на място в клиниката при прием на животното.

  • От дата на последната ваксинация не трябва да са изминали повече от 12 месеца
  • От дата на последното обезпаразитяване не трябва да са изминали повече от 30 календарни дни.

Бездомни животни се настаняват след задължително тестуване за инфекциозни заболявания и обезпаразитяване.

Малки котета без поставена последна ваксина се настаняват в индивидуални клетки. За всяко малко коте рискът от развитие на вирусни инфекции е по-голям, за което хотелът не носи отговорност. 

При показване на всякакви здравословни отклонения се сигнализира на дежурен ветеринарен лекар  и се предприемат съответните мерки.

Освобождаването на хотелът през делнични дни е до 14.00 часа, ако животното бъде взето по-късно се заплаща ''Такса Късно Освобождаване'', която е 15 лева. Събота работното време на клиниката е до 17.00, а неделя до 16.00 часа. Тогава  тази такса не се начислява. През почивните дни вземането на гости от хотела става до 30 минути преди края на работния ден.

При престой над 10 дни се прави 10 процента отстъпка от цялата сума.

По време на официални празници хотел за кучета и котки “Ню Вита” работи, но с намалено работно време.

По-време на престоя можете да се възползвате от специални здравни и разкрасителни процедури на промо цени.

Плащане на цялата сума се осъществява при приема на любимеца.

При настаняване на две животни от един вид в едно помещение, Вие ползвате 20% отстъпка от цялата сума.

При настаняване на две животни в различни помещения, отстъпката се начислява животното с по-малката сума.

Ако на животното трябва да се дават лекарства през устата или да се поставят инжекции (инсулин и др.) то манипулациите се заплащат отделно според ценоразписа на клиниката.

Колко време преди да оставя котката си трябва да направя резервация?

В цената на нощувката е включена на суха храна. Но ние винаги съветваме да си донесете храната, с която със сигурност котето няма да откаже.

Трябва ли да си нося храна?

В цената на нощувката е включена на суха храна. Но ние винаги съветваме да си донесете храната, с която със сигурност котето няма да откаже.

Имали контакт с други котки?

Не. Създали сме условия, които не позволяват контакт между котки.

Трябва ли котката да има паспорт и да е ваксинирана?

Да, за да можете да се възползвате от хотелската ни услуга. Ако сте пропуснали да вземете паспорта на вашата котка или не сте поставили ваксина и обезпаразитявания, не се безпокойте нашите лекари след проверка на медицинските документи ще направят пропуснатите от вас мероприятия, които се заплащат допълнително.

Бързо набиране